Nyheter/Rapport fra Ukraina

Rapport fra Ukraina

25.03.2023

Vi må ikke glemme Ukraina midt i alt annet som skjer i verden. De kjemper en kamp for overlevelse og fremtid og håp for sine barn og familier.  Min kone Kirsten og jeg besøkte de østlige delene (ca 2-3 timer fra fronlinjen) av landet i desember og fikk mange sterke møter med mennesker hvor noen har mistet nesten alt, men like fullt holder motet oppe og hjelper andre så godt de kan. I byen Dnipro  hørte vi flyalarm flere ganger, men det vekker tanker når en missil treffer et kullkraftverk 500 meter fra huset til en familie vi besøkte, dagen etter vi hadde dratt.

Vi planlegger nå å dra tilbake sammen med Kenneth Jakobsen og et lite team til Øst-Ukraina under den ortodokse påskefeiringen i april. Det er ikke så mye tid til feiring, men våre venner i Ukraina vil bruke anledningen til å hjelpe så mange som mulig og spre trøst, håp og varme til et hardt prøvet folk.

Vi setter stor pris på om du vil være med å gi penger til dette viktige arbeidet nå!

Vipps: 21739  merk gaven med “Ukraina”

Konto: 3633 55 19684

 

Kirsten og Per Ove

Rapport fra Ukraina Rapport fra Ukraina Rapport fra Ukraina Rapport fra Ukraina Rapport fra Ukraina Rapport fra Ukraina Rapport fra Ukraina Rapport fra Ukraina Rapport fra Ukraina
Powered by Cornerstone