Nyheter/Barnehjemsjentene: En nydelig dag på Pirates of Grill og spillsalong

Barnehjemsjentene: En nydelig dag på Pirates of Grill og spillsalong

20.01.2022

- Vi er glade for å kunne informere om vår dagstur. Ettersom det var juletid, bestemte vi oss for å ta alle jentene med ut på «Pirates of Grill» og en spillsalong. Det er vanligvis masse folk nær julaften, derfor tok vi dem med tidligere, 17. desember. Det var veldig kjekt for alle jentene.

- Eieren av restauranten sa til å begynne med at han skulle spandere halve regningen. Senere, etter å ha endret mening ga de maten helt gratis til alle jentene. De ble servert mange ulike retter som kyllingboller, kebab, mais, barbecue poteter, nudler, «butter chicken», suppe, kaker og iskrem. Jentene spiste seg stappmett, men vi tror desserten var deres favoritt.

- Vi tok også med jentene på en spillsalong hvor jentene fikk spille mange ulike spill og aktiviteter. De ansatte på spillplassen var veldig støttende og var med å lekte med jentene.

- Jentene fikk gaver fra spillsalongen også: de fikk spille basketball, virtuell racing og sykkel, eventyrspill og bowling. Det var så kjekt å se alle jentene kose seg den dagen. Tusen takk for deres støtte for alle barnehjemsjentene!

Johney

 

Barnehjemsjentene: En nydelig dag på Pirates of Grill og spillsalong Barnehjemsjentene: En nydelig dag på Pirates of Grill og spillsalong Barnehjemsjentene: En nydelig dag på Pirates of Grill og spillsalong
Powered by Cornerstone