Nyheter/Det nye skolebygget tatt i bruk

Det nye skolebygget tatt i bruk

13.09.2021

Endelig er det nye skolebygget til Slumskolen i India tatt i bruk. Det har vært et etterlengtet byggetrinn og betyr svært mye for elevene våre, forteller rektor Sofia på slumskolen, selv om en ikke har hatt en offisiell åpning av bygget enda.

-Elevene er svært glade når de får lov til å ha timer i de nye klasserommene. Men ikke bare elevene er glade, lærerne er også glade, fordi de nye klasserommene er litt større, lyse og trivelige, legger Sofia til.

Nybygget stod nesten ferdig da coronapandemien traff nord-India. Byggeprosjektet stoppet helt opp, men nå i vår har en endelig fått mulighet til å gjøre ferdig klasserommene slik at elevene kunne ta dem i bruk.

Det nye skolebygget har gitt nytt håp og styrke midt i en vanskelig situasjon med corona på alle kanter. Derfor er vi ekstra takknemlige for den gaven du gir til Slumskolen. På en spesiell måte har det vært med på å spre håp, og varme, i en ellers fortvilet hverdag.

Det er svært glade elever på slumskolen vår i Jammu i India i disse dager, selv om Corona situasjonen i India er truende, har skoler fått lov til å åpne igjen. 

 

Det nye skolebygget tatt i bruk
Powered by Cornerstone