Nyheter/En mor og hennes historie

En mor og hennes historie

13.09.2021
En mor til to av slumskolebarna, hadde det svært vanskelig. Hennes mann fikk en sykdom så han ble sengeliggende og ikke kunne jobbe. Dermed mistet familien levegrunnlaget sitt.

Dette er en familie som bor i slummen, og til daglig slåss for å mette sine mager. Familien var i en svært fortvilet situasjon, og døtrene dere på 6 og 8 år hadde omtrent ikke mat.

Når skolen åpnet igjen fikk de mat av skolen. Lærerne forstod at familien ikke hadde penger til mat. Ledelsen bestemte seg for å hjelpe til, så de ansatte denne kvinnen som hjelp på barnehjemmet «Sweet Home», for å gjøre små ærend, vaske klærne til barna osv. Dermed kunne de gi henne noen slanter som var nok til å brødfø den lille familien.

Dette er en blant mange historier, der skolen og lærerne har hjulpet barn og foreldre i slummen.

 

Livet til en slumskolejente

Jeg heter Anjali, og har tre søstre. Far min er for syk til å jobbe, fordi han har tuberkulose. Min mor hadde ikke jobb, og vi var i en desperat situasjon.

En dag gikk min mor til rektor Sofia på slumskolen for å få hjelp. Hun fortalte at mamma kunne komme og jobbe på barnehjemmet Sweet Home, og i tillegg fikk vi mat og hjelp.. Mamma fikk også lære å sy. Nå trenger hun en symaskin slik at hun kan arbeide hjemme.

Vi tre søstre er svært glade for at vi kan gå på en skole gratis, selv om vi har hatt det vanskelig her hjemme.

Powered by Cornerstone